måndag, augusti 09, 2010

Underbar weekend


Ja, det hade vi verkligen. Fredagen var kanonfin och det bjöds på grillbuffé på hotellet. Gungade sedan hängmatta och sen drack vi lite mer vin.

På lördagen gick vi på stan efter frukost. Det var barnens dag typ och de hade barnloppis i halva centrum. Kollade lite vuxenloppisar men hittade inget kul. Fikade och shoppade lite. Tillbaka på hotellet badade vi pool en hel timme helt själva. Vi lekte och skvätte och hade såååå kul. Sedan var det siesta.

På kvällen gick vi ut på en italiensk sylta. Fick så vansinnigt stor portion mat så jag höll på att spricka trots jag bara åt hälften. Vinet var inget gott dock. Sen gick vi tillbaka till hotellet och såg på TV. På morgonen var det dags att lämna. Utcheckning var redan klockan tio. Det regnade. Tåget gick 10.38 med byte i Hilleröd. Där bytte vi fel och fick åka en lång runda om Gilleleje och Hornbäck. Det var bara trevligt.

Och sedan regnade det och regnade hela långa dagen. Hemma frostade jag av frys och städade kyl och storhandlade medan Togge tvättade och dammsög. Sååå duktiga är vi.

På bilden ser ni vad jag fick i present av Togge på bröllopsdagen. Så det var bara kärlek hela långa helgen.

Inga kommentarer: