onsdag, juli 28, 2010

Tiden bara springer iväg..

Snart är det slut på lata sköna dagar. Fattar inte var tiden blir av. Sedan vi kom hem har vi inte gjort något speciellt. I lördags tog vi oss en tur med Tord till Helsingborg för att hämta ett bord men det slutade med att vi var på Väla och köpte en liten bäddsoffa till stugan och att bilen blev överhettad i Hyllinge. Det hela tog mao hela dagen, nästan. Men det var trevligt samtidigt.

I söndags blåste det som attan men vi var tvungna att ta oss an stugan. Rev ut golvet i inre rummet för det måste renoveras. Sedan skördade vi 7 miljoner lökar. I måndags höll vi oss hemma och städade på förmiddagen och fick ett snabbt besök av Ylva och Micke. Sedan tog vi en promenad och en runda på stan. Det är ju rea överallt. Och sedan bakade jag en pizza och hade fint dambesök. Det var kära Vida som tittade in. Togge for till Asmundtorp. På kvällen tog Togge och jag en drink på Speakers.

Och så igår ville jag gå och bada men vi var tvungna att titta till Hbg-kolonin. Och sen när vi kom hem köpte vi varsin bok och tog oss till badet, betalade 80 kr i inträde och DÅ..gick solen i moln. Vi låg där och frös nån timme, sen gav vi upp och gick hem. På kvällen kom Timpa över och vi frossade i stora köttbitar och hallonpaj och sen..
Var dagen slut.

1 kommentar:

kollega sa...

Låter som en riktig semestervecka....men varför tog du dig tid att räkna alla dessa lökar?
Deet måste ju tagit en väldans massa tid ;)